Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
středa 12. 11. 2008 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Voršilka J., Luštinec P., Krejčí V., Řezníček J., Tomášek F., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Kosina O., Knížek T., Šesták J., Erban Z., Smutný L., Podzimek M., Kubín P., Stříteský M.


SK Třebechovice : BK JTC Nová Paka 3:2 po sam.nájezdech (0:1, 1:0, 1:1, prodl. 0:0, nájezdy 2:0)
Rozhodčí : Hl.Stolín - Petr,Schejbal
Vyloučení 11 : 9 využití : 2 : 0
Počet diváků:180

Branky a nahrávky
SK Třebechovice:
24:46 Erban/Smutný
41:49 Stříteský/Luštinec
nájezdy - M. Hloušek, Smutný

BK JTC N.Paka:
9:04 Lepka
42:40 Ouzký

Slovo trenéra Řeháka:
Velmi kladně hodnotím tvrdě vybojované body s torzem mužstva. Postihlo nás zranění a marodka (P. Hloušek, Zídka - zranění, Vinopal - viróza, Dostálek - prac.povin.) a v utkání se zranil Kudr (záda) a Hofman (musel odjet na šití brady). Oba hráči nedohráli. Jenom vůle a síla mužstva dotáhla tento boj do dvoubodového konce. Všechny hráče chválím za odvedený výkon.

Po nečekané výhře v minulém kole ve Dvoře Králové jsme nastoupili do zápasu oslabeni o tři obránce (P. Hloušek, M. Zídka a O. Dostálek), jejichž neúčast byla znát. Ve vyrovnaném zápase padla první branka utkání do naší sítě v čase 9:04, když nepřesnou přihrávku Voršilky vystihli útočníci soupeře a kombinační akci zakončili brankou. V závěru první třetiny postihla naše mužstvo další ztráta. V souboji při dobývání branky soupeře se zranil v obličeji Hofman a do konce zápasu se již na ledě neobjevil. Ve druhé třetině se nám podařilo vyrovnat, když jsme využili početní převahu jednoho muže a v čase 24:46 byl autorem branky Erban po přihrávce Smutného. Na začátku třetí třetiny jsme dokázali podruhé využít početní převahu. V čase 41:41 měl na tom zásluhu Stříteský po přihrávce Luštince. Naše radost netrvala dlouho. Ve snaze zvýšit naše vedení jsme nebyli důslední v obranné činnosti a hosté toho využili v čase 42:43. Náš závěrečný nápor nepřinesl již žádnou změnu skóre a tak se prodlužovalo. Ale ani prodloužení nic nezměnilo na poměru branek a tak přišly trestná střílení. Začínali hosté a první pokus byl nespěšný. Náš M. Hloušek nájezd proměnil. Druhý pokus soupeře opět vychytal Petrů a tak o vítězství rozhodl nájezd Smutného.