Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
pátek 27. 2. 2015 od 18:00
8:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:2(navíc Jebavý (5+OK))
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Lochman J., Marša K., Seidl T., Kostka V., Souček D., Dittrich M., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Podzimek M., Drašnar T., Klemenc D., Tuček J., Lukášek V., Vik J., Šafář J., Kosina O., Lochman A.

Střelba: 42:36 Diváků: 150 Rozhodčí: Pahulák - Řezníček, Havelka



Druhé utkání série jsme zahájili náporem a i přes řadu chyb při rozehrávce a ve finální fázi, si dokázali vypracovat spoustu brankových příležitostí. Hosté nastoupili k zápasu bez řady hráčů pouze v deseti lidech do pole. Důvod? Prý semifinále krajské ligy juniorů. Skóre zápasu otevřel v 8. minutě Klemenc střelou z prostoru mezi kruhy k pravé tyčce Krištofovy branky. V 11. minutě zvyšoval na 2:0 Podzimek, který uklízel do prázdné branky poté, co mu puk přistál přímo na hokejce po tečovaném nahození Seidla od modré. Ve 13. minutě měli hosté velkou příležitost ke skórování při přesilovce, ale jejich střela pouze orazítkovala tyčku za Lochmanem. Ve 20. minutě se znovu prosadil Podzimek, který od modré prostřelil hostujícího brankáře mezi betony.

Ve druhé třetině jsme ve 26. minutě hráli oslabeni o dva hráče, hosté tuto výhodu sice brankově nevyužili, ale v pokračujícím náporu již při hře 5 na 5 se na brankovišti dorážkou prosadil Špaček a snížil na 3:1. Ve 35. minutě se provinil nebezpečným zákrokem Jebavý, při kterém byl zraněn Lukášek a následnou pětiminutovou přesilovku jsme dokázali 2x proměnit a získat tak rozhodující náskok. Nejdříve se již po pár vteřinách dlouhé přesilovky trefil do horního růžku Mikešovy branky od modré Lochman a ve 39. minutě ho napodobil z pravého kruhu Hubáček.

Třetí třetina zápasu se již hrála v exhibičním tempu a uvolněné atmosféře. Hosté pouze v devíti hráčích ale podnikali časté výpady a stále zaměstnávali domácího brankáře. Ve 47. minutě po vhazování Lochmana propálil od modré Šlejtr a snížil na 5:2. V 50. minutě při vlastním oslabení v útočném pásmu vybojoval Kosina kotouč u hrazení a volný Stříteský z levého kruhu zamířil přesně k pravé tyčce - 6:2. V 56. minutě jsme viděli rychlý výpad domácího týmu a přečíslení využil ze vzduchu doklepávající Lochman. V poslední minutě zápasu a vlastně sezóny jsme viděli ještě dvě branky. O poslední domácí trefu se postaral svojí střelou do horního růžku Klemenc a vzápětí na konečný stav kosmeticky upravil Nedbal. Po závěrečném hvizdu rozhodčího tak mohla naplno propuknout bronzová radost domácího týmu. Medaile bronzové barvy a pohár předal hned po utkání člen výkonného výboru KS ČSLH pan Gustav Gábor.



Josef Lochman, trenér mužstva:

Ve druhém utkání v boji o třetí místo se hrál vcelku uvolněný hokej, s řadou chyb a také šancí na obou stranách. Hosté přijeli pouze v deseti hráčích do pole a bylo otázkou času, kdy se z řady šancí dokážeme prosadit. Po tříbrankovém vedení po první třetině jsme ve druhé třetině přestáli oslabení 3 na 5, krátce poté inkasovali, ale pak jsme potrestali pětiminutové vyloučení hostujícího hráče dvěma brankami a definitivně tak rozhodli o zisku třetího místa. Nvobydžovský tým dohrával pouze v devíti lidech a na zvrat v utkání a sérii již neměl síly. Všem hráčům za předváděné výkony za celou sezónu děkuji a především jménem hráčů a realizačního týmu děkuji všem příznivcům a sponzorům za podporu, které se nám dostávalo.