Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
pátek 20. 2. 2015 od 18:00
2:10

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Přesilovky: 0:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Seidl T., Marša K., Lochman J., Kostka V., Dittrich M., Souček D., Podzimek M., Hubáček J., Dostál P., Drašnar T., Stříteský L., Klemenc D., Drašnar J., Kosina O., Kudr J., Tuček J., Lukášek V., Šafář J.

Střelba: 23:41 Diváků: 180 Rozhodčí: Votroubek - Karous, Karlík



V úvodu utkání jsme přestáli oslabení při vyloučení Dostála, ale náchodský tým se dostal tempa a zle dotíral na Lochmana v domácí brance. V 8. minutě otevřel střelecký účet Škoda, který tečoval před brankářem střelu od modré. Ve 12. minutě jsme podruhé inkasovali, to hosté trochu lacinou brankou v podání Ježka využili přesilovou hru. V 15. minutě se objevil ve střelecké příležitosti Vlček a svojí brankou vyhnal Lochmana z branky. Jeho nástupce Tomáš Petrů ale dlouho čisté konto nedržel, v 18. minutě ho překonal střelou skrze clonící hráče Pánek. Celá třetina byla odehrána v obrovském tempu, kdy hosté své šance dokázali proměnit a do dalšího průběhu získali uklidňující náskok.

Ve druhé části jsme se snažili o korigování výsledku, ale byli to hosté kteří měli více ze hry a ze zabezpečené obrany vyráželi do nebezpečných útoků. Ve 29. minutě jsme pustili trojici náchodských hráčů do brejku proti jedinému obránci a po dorážce z druhé vlny skóroval Šejnoha. Poté jsme neproměnili přesilovku za příliš mnoho náchodských hráčů na ledě. To hosté byli úspěšnější, Stehno se z ostrého úhlu trefil přesně ke vzdálenější tyčce.

Ve třetí třetině již nebylo moc o co hrát. Snad jenom o čisté konto Luňáka v náchodské brance, který při dvou předchozích zápasech na třebechovickém ledě neinkasoval. Ukončit jeho neprůstřelnost dokázal až po 166 minutách Podzimek, který se z prostoru mezi kruhy trefil výstavně pod horní tyčku. Ve 48. minutě se až do zakončení prokličkoval Stříteský a překonal Luňáka podruhé. Vzápětí jsme ale nedokázali uklidit volný puk před brankou a Kodym se na brankovišti zorientoval nejlépe a zvyšoval na 2:7. V 55. minutě hosté rychle využili další přesilovku, autorem branky byl Vondřejc. V 57. minutě jsme obdrželi další branku, když mezi kruhy zůstal volný Ježek a trefil přesně horní růžek Petrů branky. Za pár vteřin vstřelil hostujícími fanoušky vyzývanou desítku Škoda a ukončil naše trápení. Dnes nám naprosto nic nevyšlo a nebyli jsme pro favorita soutěže důstojným soupeřem.



Josef Lochman, trenér mužstva:

Druhé semifinálové utkání bylo rozhodnuto již během první třetiny, kdy jsme po chybách v pokrývání hráčů v obrané třetině inkasovali čtyři branky. Hráči Náchoda na ledě dominovali a zcela zaslouženě postoupili do finále krajské ligy. Nám se dnes prakticky nic nedařilo, puky nám odskakovaly od hokejek a všechny odrazy končily na těch náchodských. Asi se také na hráčích projevila těžká série s Jičínem, hostující tým byl rychlejší a důraznější. Soupeři gratulujeme a přejeme mu hodně úspěchů ve vytouženém boji o titul a případný postup do vyšší soutěže.