Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 18. 2. 2015 od 18:00
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:7
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Seidl T., Marša K., Dittrich M., Kostka V., Souček D., Podzimek M., Stříteský L., Hubáček J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Lukášek V., Kosina O., Kudr J., Šafář J., Tuček J.

Střelba: 33:29 Diváků: 190 Rozhodčí: Veselý - Řezníček, Havelka



Úvodní nápor domácího týmu žádnou vážnější akci nepřinesl, naopak náš první výpad na Luňákovu branku volal po otevření skóre. Petr Dostál ve 3. minutě unikl domácí obraně a na jeho střelu domácí brankář nedosáhl, bohužel za ním pouze zazvonila tyčka. Poté jsme přestáli několik nadějných šancí domácího týmu, ve kterých se několika výtečnými zákroky zaskvěl Lochman. V 18. minutě ale ani on nezabránil vedoucí brance favorita utkání, když nedosáhl na přesnou střelu do horního růžku v podání Šejnohy.

V úvodu druhé třetiny jsme dokázali využít přesilovou hru, když po Hubáčkově střele si kotouč nejdříve našel Dostál a poté trefil přesně horní růžek Luňákovy branky. Bohužel následně jsme nabídli domácím přesilovku a ti tuto nabídku využili ke vstřelení vedoucí branky. Po několika odrazech se puk objevil na hokejce Škody a ten dorážel do poloprázné branky. Ve 31. minutě jsme se nechali zavřít ve třetině, nedostali puk za modrou čáru a zákonitý trest přišel z hole Ježka. Ve 33. minutě to bylo již 4:1, když domácí využili chybné střídání, zaútočili po odkryté části hřiště a Stehno se střelou z pravého kruhu trefil přesně.

Začátek třetího dějství přinesl naši dohrávku přesilové hry a obrovský tlak s řadou náznaků šancí, ale bez brankového efektu. Náchodský tým si byl vědom svého náskoku a z pozorné obrany vyrážel do rychlých a nebezpečných protiútoků. O definitivní tečku za utkání se postaral v 55. minutě Pánek, kterého jsme nechali trestuhodně volného na kruhu pro vhazování a jeho střela na hlavu brankáře skončila v síti.



Josef Lochman, trenér mužstva:

V prvním semifinále jsme přestáli bez úhony úvodní očekávaný nápor náchodského týmu a poté se favoritovi vcelku vyrovnali. Bohužel jsme se dopustili několika chyb a ty byly okamžitě potrestány. Po vyrovnání na 1:1 jsme tento vyrovnaný stav dlouho neudrželi a po zbytečném vyloučení dostali domácí zpět do hry. Po dvou slepených brankách hned po polovině zápasu si náchodský tým vybudoval dostatečný náskok, na který jsme již nedokázali odpovědět a zdramatizovat tak závěr zápasu. Náchod byl produktivnější a proto zaslouženě vyhrál, ale v pátek začíná zápas opět za stavu 0:0 a rozhodně nic nevzdáváme.