Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 8. 2. 2015 od 17:00
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:2(navíc Stříteský (OT))
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Lochman P., Seidl T., Podzimek M., Souček D., Kostka V., Dittrich M., Bohdanecký J., Stříteský L., Kudr J., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Lukášek V., Kosina O., Vik J.

Střelba: 21:47 Diváků: 110 Rozhodčí: Veinfurter - Karous, Schánil

Do závěrečného utkání základní části KLM jsme vinou zranění a nemoci nastoupili bez několika hráčů základní sestavy a další nastoupili se sebezapřením. Naštěstí o všem podstatném bylo rozhodnuto již v předchozích duelech. Do úvodní šance se dostal ve 3. minutě Bohdanecký, ale Luňák v hostující brance špičkou betonu stihl zakročit. Favorizovaní hosté se postupně dostávali do tempa a stále častěji ohrožovali Tomáše Petrů v domácí brance. Ten ale byl pozorný a likvidoval jeden střelecký pokus za druhým. V 18. minutě v přesilovce Náchoda byl sice překonán, ale branka nemohla být uznána, jelikož byla dosažena vysokou holí.
Ve druhé třetině jsme sledovali pokračující boj o vstřelení první branky zápasu. Tu vsítil ve 27. minutě náchodský Vlček, který po vhazování v obranné třetině zůstal osamocený na levém kruhu a nad ležícího brankáře se trefil přesně pod horní tyčku. Ve 33. minutě hosté využili Kodymem přesilovou hru a získali dvoubrankový náskok. Podle předzápasové domluvy šel do domácí branky Petr Lochman, ale i on v této části inkasoval, když hosté zkušeně využili naše propadnutí v útočném pásmu a po rychlém kontru uklízel do prázdné branky opět Vlček.
V závěrečné části jsme po odstoupení dalších hráčů dohrávali již pouze na deset bojeschopných do pole, se snahou alespoň vstřelit branku a ještě zdramatizovat vývoj utkání. Hosté ale pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných útoků a rozhodně si nekopmlikovali život. V 56. minutě jsme sice přestáli další oslabení, ale hned po jeho skončení prostřelil Lochmana svojí střelou od modré Hendrich a stanovil skóre na konečných 0:4.

Josef Lochman, trenér mužstva:
V posledním utkání základní části soutěže již o nic nešlo, ale přesto hosté neponechali nic náhodě a nastoupili se všemi klíčovými hráči a s Luňákem v brance. V naší sestavě chybělo několik opor a ve značně kombinované sestavě jsme s favoritem, nejen tohoto utkání, statečně drželi takřka polovinu zápasu krok. Poté se naplno projevila hráčská kvalita náchodského kádru a ve druhé půlce zápasu opanovali dění na ledě. Chtěl bych touto cestou pozvat všechny příznivce třebechovického hokeje na čtvrtfinálový boj s HC Jičín, začínáme již tuto středu od 18:00 na domácím ledě. Vaši hlasitou podporu budeme potřebovat!!!