Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 1. 2. 2015 od 17:00
1:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Stříteský L., Podzimek M., Hornyš P., Kostka V., Lochman J., Dittrich M., Kudr J., Hubáček J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Tuček J., Šafář J., Lukášek V.

Střelba: 33:34 Diváků: 80 Rozhodčí: Machač - Petr, Karous

Již od úvodního vhazování se oba týmy prezentovaly rychlým přístupem a důrazným napadáním rozehrávky, se snahou vycházet ze zabezpečené obrany. V 9. minutě se nám nabídla více než minutová výhoda přesilovky 5 na 3, ale několik náznaků šancí a střel k cíly nevedly. Brankář Pivrnec v hostující brance neměl zacloněný výhled a všechny pokusy v klidu pochytal. Ve 22. minutě se z pravé strany dostal k zakončení Tomáš Drašnar, Pivrnce i překonal, ale jeho střela se pouze otřela o levou tyč. A to je z výčtu větších brankových šancí vše. Oba týmy po celé utkání předváděly bezchybnou obranu, podpořenou vzadu jistými brankáři. V závěrečné třetině byli hosté mírně střelecky aktivnější, ale Lochman si dnes zasloužený shut-out vzít nenechal. Rozhodující akci zápasu jsme viděli již v první minutě prodloužení, když našlápnutý Dostál na útočné modré přebruslil obránce a střelou z kruhu vymetl pravý horní růžek Pivrncovi branky.

Josef Lochman, trenér mužstva:
V naprosto vyrovnaném zápase jsme chvilku měli převahu my, chvilku zase hosté a i přes bezbrankový stav se hrstka přítomných diváků nenudila. Hrál se poměrně rychlý a důrazný hokej, kdy oběma týmům dobře zachytali gólmani a který již nesl některé prvky play-off. Nakonec byly spokojeny oba týmy, Jičínu získaný bod stačí na potvrzení účasti v bojích o titul a nám na první čtyřku tabulky.