Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 25. 1. 2015 od 17:00
1:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:9
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Marša K., Dittrich M., Kostka V., Hornyš P., Podzimek M., Lochman J., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Tuček J., Bohdanecký J., Lukášek V., Šafář J.

Střelba: 39:37 Diváků: 130 Rozhodčí: Petr - Brandejs, Runštuk

Již v úvodní minutě se do první brankové příležitosti prodral hostující Kocián, ale ztroskotal na Lochmanovi. Hostující tým byl všude o krok dříve a častou střelbou zaměstnával domácího brankáře. Do vedení se jaroměřští dostali v 8. minutě, kdy se po závaru ve třetině nejlépe na brankovišti zorientoval Petr a dostal kotouč za záda Lochmana. Naše pokusy o střelbu končily na hrudi brankáře Navrátila a k případným dorážkám nás hostující obrana nepouštěla.
Ve druhé třetině se obraz hry nezměnil, pohyblivější a důraznější hosté kontrolovali hru a postupně navýšili svůj náskok. Ve 25. minutě jsme se po závaru v útočné třetině nestihli vrátit do obrany a Kukal svojí dorážkou zakončoval rychlý výpad 2 na 1 a zvýšil na 0:2. Poté jsme promarnili několik přesilových her, kdy jsme se k žádné vyložené šanci ani nedostali. Ve 40. minutě po další nevyužité přesilovce hosté udeřili, když zaváhání v obraně okamžitě potrestal napadající Bujňák.
V úvodu třetího dějství jsme hráli skoro 6 minut přesilovou hru po krvavém zranění Dostála, ale v největší šanci trefil Jakub Drašnar pouze tyčku Navrátilovi branky. A tak jsme střeleckou nemohoucnost protrhli až ve 49. minutě, když v prostoru mezi kruhy osamocený Dittrich střelou k tyčce konečně prostřelil Navrátila. V 58. minutě jsme zkusili zdramatizovat stav a při hře 4 na 4 odvolali brankáře. Prohrané vhazování ve třetině a následná přesná střela přes celé kluziště v podání Petra znamenala definitivu o zisku bodů pro hostující tým.

Josef Lochman, trenér mužstva:
V dnešním utkání jsme takřka po celou dobu tahali za kratší konec, jaroměřský tým byl pohyblivější a důraznější před oběma brankami a po zásluze si odváží všechny body. Naše akce po většinou končily střelami z uctivé vzdálenosti, se kterými neměl hostující Navrátil v brance moc starostí a k dorážkám jsme se přes hostující obranu nedostali. Ve třetí třetině jsme nejdříve promarnili dlouhou přesilovku a poté vstřelili kontakní branku na 1:3, ale na víc náš dnešní výkon nestačil.