Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 9. 11. 2008 od  
3:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Krčmář J., Dostálek O., Voršilka J., Luštinec P., Hloušek P., Řezníček J., Zídka M., Hloušek M., Hofman M., Rejzek D., Kudr J., Kosina O., Podzimek M., Stříteský M., Smutný L., Knížek T., Kubín P., Erban Z.
Ve velmi slušně hraném utkáni jsme soupeře překvapili otevřenou útočnou hrou a vedoucímu celku jsme byli důstojnými soupeři. Utkání nezačalo pro náš tým dobře. Již po 12 vteřinách domácí vedli 1:0, když se vystřelený puk našeho brankáře odrazil od domácího útočníka přímo za brankovou čáru. Náš brankář však tuto svou hrubku odčinil a svým výkonem byl naším nejlepším hráčem. Vyrovnat se nám podařilo v čase 2:20 Kudrem, jemuž přihrával Kosina. V čase 9:41 našel kolmým pasem Voršilka najíždějícího M. Hlouška a ten se poprvé nemýlil. Podruhé se M. Hloušek zapsal do listiny střelců po přihrávce Rejzka v čase 39:47. Do třetí třetiny jsme nastoupili bez obránce Zídka, který si přivodil zranění kolena. Domácím se podařilo snížit na rozdíl jedné branky v čase 46:46, ale bylo to opět naše mužstvo, které změnilo skóre zápasu. V čase 53:15 si zopakovali úspěšnou akci ze druhé třetiny Rejzek a M. Hloušek a posledně jmenovaný upravil na 2:4. Domácí vrhli vše do útoku a v čase 58:49 snížili na rozdíl jedné branky. Odvolali brankáře a inkasovali pátou branku z hole Hofmana v čase 59:38. V průběhu třetí třetiny jsme přišli o dalšího obránce P. Hlouška, který si poranil koleno a teprve další vyšetření určí jeho další osud.



Slovo trenéra Řehák:
Naší velkou radost z výsledku utkání nám kazí zranění dvou obránců Hlouška a Zídka. Oba mají natažené vazy v koleni, což znamená, že do nejbližších utkání nenastoupí. S dnešním utkáním jsem spokojen a chtěl bych pochválit celé mužstvo za bojovnost. Základní kámen úspěchu byl u brankáře Petrů, který pochytal mnoho těžkých střel a u první lajny, která se blýskla střeleckou produktivitou 4 branek v soupeřově síti. Ke spokojenosti nám chybí tyto body potvrdit ve středu v utkání s Novou Pakou.