Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


středa 14. 1. 2015 od 18:00
12:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6(navíc Špička (TE) 5 + OK)
Přesilovky: 2:3
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Tomášek F., Špička J., Lochman J., Černý J., Erban Z., Knížek T., Janský L., Vaniš P., Kupka P., Merka D., Kouba A., Lochman A.
Střely: 48:30 Diváci: 205

V dalším zápase KSM jsme zavítali na led Hronova. Posíleni vysokou výhrou jsme chtěli i na ledě tohoto celku bodovat. Nicméně realita byla úplně jiná. Ukázalo, že v tempu v jakém jsme hráli proti Česticím se dá hrát opravdu jen proti nim. V Hronově jsme již v 12. minutě prohrávali 4:0 a celou první třetinu jsme prohráli 5:1. Během dvou a půl minut v druhé třetině jsme stáhli náskok Hronova na jedinou branku, ale hned v zápětí jsem hloupé branky obdrželi. Stav po dvou třetinách byl 8:5. Ve třetí části už nás domácí k ničemu nepustili, a tak jsme jen v závěru korigovali výsledek na konečných 12:7. Vstřelit sedm branek na cizím hřišti je dobré, ovšem nesmí se u toho dvanáckrát inkasovat. Soupeř nám po celý zápas činil velké problémy svým důrazem a nedokázali jsme si hru zjednodušit. Hronovu gratulujeme k vysokému vítězství a doufáme, že už nebudeme muset zajíždět k soupeři, kde půlka týmu ve třiceti letech nosí ještě košík.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Na tomto utkání nemůžeme hledat absolutně žádná pozitiva. Pokud si hráči budou na ledě dělat co chtějí a nebudou dodržovat stanovenou taktiku, tak jen ztěží můžeme pomýšlet na body. Domácí nebyli nijak výrazně lepším týmem, nicméně hráli jednoduše a nekomplikovali si hru ve vlastní třetině. My neustále chceme dělat kličky, a vozit se na trojnožce a to v dnešním hokeji není možné. Z celého utkání jsme odehráli to co jsme chtěli pouze pět minut, i přesto že jsme za tuto dobu vstřelili tři branky, tak je to hodně málo.