Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 10. 1. 2015 od 16:30
10:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Pokštefl J., Tomášek F., Janský L., Libřický Z., Šoula M., Lochman J., Černý J., Vaniš P., Knížek T., Pátek Š., Špička J., Vik J., Kupka P., Lochman A., Kouba A., Kouba A., Pelcl K., Merka D.

Střely: 51:46 Diváci: 105

S naším tradičním soupeřem z Čestic jsme chtěli naplno bodovat. Ovšem opět jsme nezvládli vstup do zápasu a od 43. vteřiny jsme prohrávali 0:1. Obrat přišel ještě v první třetině, kdy jsme zásluhou Vaniše a Knížka otočili na 2:1. V druhé části jsme vykročili za třemi body v 26. minutě, kdy se znovu trefil Vaniš. Již za 55 vteřin se také gólově prosadili mladíci v naší sestavě, kdy Merka přihrál Lochmanovi A. a vedli jsme již 4:1. Definitivní odpor Čestic zlomil v 29. minutě nádherným gólem Pelcl. A když v 39. minutě po naprosto ukázkovém zakončení 2 na 1 zvýšil Kupka na 6:1, bylo jasné že Čestice utrpí další vysokou porážku. V poslední části se postupně trefili Kouba, Kupka a dvakrát Knížek, který završil hattrick. Po šedesáti minutách svítilo na ukazateli skóre 10:1 a naše pozápasové oslavy mohly vypuknout.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V zápase jsme opět naprosto zaspali začátek, ale postupem času bylo jasné, že jsme lepším týmem. Zejména jsme začali bruslit a rychlou kombinační hrou jsme dělali soupeři problémy. Jsem rád, že tým vstřelil hodně branek a to ještě spoustu šancí neproměnil. Do dalších zápasů musíme jít s takovouto hrou a věřím, že si uděláme velmi výhodnou pozici pro nadstavbovou část.