Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 21. 12. 2014 od 17:00
3:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:4(navíc Stříteský (OT) - Šeda (5+OK))
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Dittrich M., Kostka V., Stříteský L., Seidl T., Lochman J., Souček D., Hubáček J., Šafář J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Bohdanecký J., Tuček J., Kudr J., Lukášek V.

Střelba: 32:26 Diváků: 205 Rozhodčí: Machač - Kubišta, Kittner

Již od úvodního vhazování se hosté pustili do rychlého napadání rozehrávky a svým pohybem dělali domácím hráčům řadu problémů. Do vedení se dostali hosté ve 4. minutě, když vybojovali kotouč v rohu a poté před brankou Michálek trefil volné místo v domácí brance. Druhá branka do domácí sítě padla v 8. minutě, když se hráči nestihli vrátit z útočného pásma a před brankářem Petrů zůstal osamocený Šeda. Ve 12. minutě Klemencova střela olízla horní tyčku Bernartovi branky a tak gól naděje padl až v 16. minutě, když v rohu vybojoval kotouč Dostál a jeho nabídku před branku zužitkoval Šafář. V 19. minutě jsme byli poslání do tří a hosté touto nabídkou nepohrdli. Po kombinaci zůstal volný u tyčky Malinský a zvyšoval na 1:3.
Ve druhé třetině pokračoval poměrně rychlý hokej ve kterém jsme se opět nevyvarovali některých zbytečných zákroků, za které jsme byli vylučováni. V jedné z přesilovek ve 25. minutě nás od pohromy zachránila tyčka, ale v dalším oslabení se od modré trefil do horního růžku Dudadík a zvyšoval již na 1:4. Ve 37. minutě se po střele Klemence k odraženému puku dostal Jakub Drašnar a z prostoru mezi kruhy prostřelil hostujícího brankáře. Bohužel ze snížení jsme se neradovali dlouho, hned v následujícím střídání se po závaru ve třetině svojí střelou prosadil Franců Martin a získal zpět tříbrankové vedení, které nezměnila ani akce ze 40. minuty, kdy Jakub Drašnar orazítkoval horní tyčku.
V úvodu třetí třetiny jsme přestáli další oslabení a poté měli výhodu přesilovky také my. Ale místo tlaku a snížení jsme viděli gól v naší síti, když hosté vyrazili do rychlého brejku a Daňo zvyšoval na 2:6. V 54. minutě měl na své holi snížení Klemenc, ale prázdnou branku po výpadu v oslabení netrefil. O závěrečnou branku se tak postaral svojí tečí Lochmanovi střely od modré Jakub Drašnar v 57. minutě.

Josef Lochman, trenér mužstva:
Hostující tým se prezentoval aktivní hrou, kdy mladíci v novoměstské sestavě po ledě doslova létali. To nám způsobovalo spoustu problémů a následně řadu vyloučení. V okamžiku kdy jsme snížili na 1:2 jsme byli posláni do tří a hosté opět odskočili na dvoubrankový rozdíl. Za zlomový okamžik můžeme považovat naše snížení na 2:4 a krátce po vhazování okamžitě potrestaná chyba v obraně na 2:5. Na toto jsme již v poslední části hry adekvátní odpověď nenašli. Další utkání sehrajeme až po Novém roce, tak snad se nám vyprázdní marodka a začneme zase sbírat body do vyrovnané tabulky. Přeji všem krásné a pohodové Vánoce a hlavně pevné zdraví do nového roku 2015.