Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 8. 11. 2008 od  
0:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 2:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Suchý D., Černý J., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Janský L., Chvapil T., Špaček T., Dušek A., Dörre F., Hruška J., Voslář J., Bartoš P., Doležal J., Weisser T.
Mistrovské utkání na hronovském ledě se soupeřem, který nás již v minulosti několikrát dokázal nepříjemně potrápit. Tentokrát jsme se trápili spíše než se soupeřem, sami se sebou a svojí pohodlností. Kluci již v úvodu utkání asi zjistili, že soupeř na ně fyzicky a hokejově stačit nebude a zcela nepochopitelně nehráli to, co jsme si řekli v kabině. Hokej bez bruslení a bez pohybu s velkou dávkou nepřesností oku lahodící rozhodně nebyl a přítomné věrné fanoušky nepotěšil. V utkání jsme se v 6. minutě dostali do vedení polovlastní brankou po skrumáži, ale v dalším průběhu jsme žádné další výraznější brankové akce neviděli.
Také ve druhé třetině se nehrál hezký hokej. Domácí tým se svojí snahou dostal alespoň k pár střelám na jinak promzrzlého brankáře Novohradského, ale do žádné jasně brankové příležitosti se nedostal a to ani při přesilových hrách. Naopak my jsme v oslabení předváděli paradoxně lepší hokej, než při hře v pěti. Ve 24. minutě jsme v oslabení zvýšili své vedení, když únik dvou na jednoho zakončil Špaček. Od 36. minuty jsme hráli opět v oslabení a soupeři takřka nepůjčili puk. Chování vyloučeného Doležala je neomluvitelné a naštěstí jeho zběsilé kopání kolem sebe nemělo nějaký následek.
Ve třetí třetině se do útoku posunul Hodač a své první střídání jako centr třetího útoku proměnil v branku, kdy mu zpoza branky krásně přihrál Weisser. Další dorážkou po skrumáži zvýšil zanedlouho Hruška na 4:0. Na 5:0 jsme zvýšili v dalším oslabení, asi po nejhezčí akci zápasu, kdy si celá čtveřice naněkolikrát narazila v pohybu a osamocený Černý mezi kruhy rychlou střelou nedal jinak dobře chytajícímu domácímu brankáři žádnou šanci. Domácímu týmu se nepodařilo skórovat ani při několikaminutové přesilovce 5 na 3 a i střídající brankář David Suchý si tak připsal čisté konto.