Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 7. 12. 2014 od 17:00
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:3
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Seidl T., Marša K., Dittrich M., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Drašnar J., Bohdanecký J., Klemenc D., Tuček J., Šafář J., Kudr J., Lukášek V.
Střelba: 41:29 Diváků: 160 Rozhodčí: Svoboda - Jirásek, Řezníček

V úvodu utkání byli krátce po sobě vyloučeni hráči na obou stranách a při hře 4 na 4 jsme se dostali do vedení. Po vhazování ve třetině domácích Seidlovo nahození na branku jemně tečoval Hubáček před brankou a ve 4. minutě tak otevřel skóre utkání. Domácí se zpátky do hry dostali ve 14. minutě po proměnění přesilové hry, kdy od modré prostřelil Lochmana zkrze clonící hráče Vítek. V 16. minutě jsme se podruhé dostali do vedení, také po proměnění přesilové hry, když se na brankovišti po několika dorážkách prosadil Bohdanecký. Domácí tým se snažil častou střelbou o vyrovnání, ale tyto střely z uctivé vzdálenosti spolehlivě likvidoval Lochman.
Ve druhé třetině domácí přidali na pohybu a několikrát nás nepříjemně zamkli ve třetině, ale obrana v čele s brankářem odolávala. Naše dvě největší šance v této třetině po tečovaných nahozeních na branku skončili bohužel těsně mimo tři tyče Škopovi svatyně. A tak jsme v této třetině viděli pouze jednu branku, když domácí s patřičnou dávkou štěstí potrestali další zbytečný faul. Střela Házeho od modré skončila mimo branku, ale od zadního mantinelu se odrazila tak nešťastně, že si kotouč srazili do branky obránce s brankářem.
Hned ve 41. minutě se do brankové šance dostal Stříteský, ale proti Škopovi neuspěl. Ve 44. minutě otočili stav utkání ve svůj prospěch domácí, po střele od modré a dorážce Mišince na brankovišti využili další přesilovou hru. V 51. minutě jsme v krátkém sledu viděli dvě branky. Nejdříve jsme vyrovnali na 3:3, když Dostálovu střelu tečoval Hubáček přesně do horního růžku. Bohužel hned po rozehrání hry se domácí ujali vedení 4:3, to se nahození z rohu opět trochu nešťastně odrazilo od obránce za brankovou čáru. V závěru utkání jsme se snažili o vyrovnání, ale v několika náznacích šancí domácí podržel brankář Škop a ani závěrečná minutová power play již ke zvratu nevedla.

Josef Lochman, trenér mužstva:
Vstup do druhé poloviny základní části soutěže nám nevyšel podle představ a na královédvorském ledě jsme nechali všechny body. Za zcela zbytečné útočné fauly jsme byli vylučováni a dostávali tím domácí tým do hry. V jinak vyrovnaném souboji rozhodovaly právě přesilové hry, v nichž jsme inkasovali tři branky. Po vyrovnání na 3:3 jsme bohužel hned po vhazování dostali další trochu smolnou branku, na kterou jsme i přes velkou snahu již odpověď nenašli.