Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 3. 12. 2014 od 18:00
0:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5(navíc Verner (2+10))
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Dittrich M., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hornyš P., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Lukášek V., Šafář J., Kudr J.

Střelba: 21:34 Diváků: 210 Rozhodčí: Martinek - Pechánek, Runštuk

Již od úvodní třetiny hosté vycházeli z poctivé obrany do nebezpečných protiútoků a domácí hráče moc před brankáře Luňáka nepouštěli. Po úvodním vzájemném oťukávání se hosté v 7. minutě dostali do vedení, když jsme nedokázali dostat kotouč z obranné třetiny a nechali hostujícího Janouška natřikrát dorazit kotouč za brankovou čáru. Hosté mohli svůj náskok navýšit ve dvou za sebou jdoucích přesilovkách, ale Lochmana v domácí brance nepřekonali.
V nástupu do druhé třetiny se do zakončení hnal Dostál, ale byl faulován a zakončit nestihl. Vzápětí se dopustil dalšího faulu opět náchodský hráč a nám se naskytla více než minutová přesilovka 5 na 3. Tuto jsme ale využít nedokázali, jelikož naše kombinace povětšinou končila v rohu, nebo na střely viděl Luňák a bez potíží je chytal. Ve 25. minutě byl vyloučen domácí hráč, hosté se v přesilovce k žádné akci nedostali a naopak se v největší šanci objevil Dostál, ale bez úspěchu. Z následného protiútoku, již při hře v plném počtu, se k dorážce dostal Škoda a hosté vedli 0:2. Zvýšeným pohybem v útočné třetině jsme si dokázali vytvořit náznaky střeleckých příležitostí, ale hosté si jednoduchou hrou v obranném pásmu život nekomplikovali. A když už se ve 35. minutě do úniku dostal Hubáček, tak ho Luňák vychytal a tak po druhé siréně svítil na ukazateli stav 0:2.
Třetí třetina začala několika vyloučeními a výhodou hostujícího týmu při přesilovce 5 na 3, kterou na rozdíl od domácího týmu dokázal využít, když si střelu Janouška srazil obránce do branky. Na domácí hole se poté vkradla nervozita, puky neposedně odskakovali mimo dosah a i přes velkou snahu s utkáním ještě něco udělat bylo evidentní, že si hosté svůj náskok vzít nenechají. Ve 48. minutě střelu od modré šikovně tečoval před brankou Škoda a náchodští vedli 0:4. O závěrečnou gólovou tečku za utkáním se postaral v 57. minutě Hradecký, když zůstal u tyčky nepokrytý a měl dost času na dorážku.

Josef Lochman, trenér mužstva:
Každá série musí jednou skončit, a tak i naše řada vítězných zápasů došla do svého konce. Dnes jsme narazili na sebevědomého soupeře, který využil naše chyby v předbrankovém prostoru a sám se moc chyb nedopouštěl. Když už jsme se do nějakého zakončení přes pozornou obranu dostali, tak byl na místě pozorný Luňák v brance. Domácím hráčům nelze upřít snaha, ale dnes byl soupeř zkrátka lepší a gratulujeme mu k zisku bodů.