Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 26. 11. 2014 od 18:30
4:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Dittrich M., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hornyš P., Šafář J., Stříteský L., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Bohdanecký J., Lukášek V., Tuček J., Kudr J.

Střelba: 31:34 Diváků: 100 Rozhodčí: Lučan - Kubišta, Votroubek

Do utkání vstoupili hráči hostujícího celku velmi aktivně a svým rychlým přístupem dělali domácím hráčům velké problémy. Ve 3. minutě se jičínští již po rychlé akci 3 na 2 radovali z branky, ale předčasně, kotouč totiž zůstal pod betonem branáře Tomáše Petrů, který dnes dostal přednost před zkušenějším Lochmanem. Nabuzení hosté, hrající pouze na dvě lajny se ve 12. minutě vcelku zaslouženě dostali do vedení, když potrestali chybnou domácí rozehrávku na modré a Klaban z pravého kruhu otevřel skóre utkání. Šance na vyrovnání se naskytla v 18. minutě při přesilovce, ale dvě povedené střely v podání Dittricha skončily pouze na boční konstrukci Benešovi branky.
Ve druhé třetině jsme dokázali otočit stav ve svůj prospěch, ale hosté byli stále nebezpeční. Ve 29. minutě se do rychlého protiútoku dostala trojice domácích hráčů a Jakub Drašnar z prostoru brankoviště dorazil kotouč za záda brankáře Beneše a vyrovnal na 1:1. V poslední minutě druhé třetiny se k rychlému výpadu ze střední třetiny prodral Dostál a střelou zpoza obránce kousek za modrou trefil přesně horní růžek Benešovi branky.
V nástupu do třetí třetiny si velký tlak v útočné třetině vytvořil první útok domácích a po Dostálově nabídce zpoza branky Bohdanecký zvyšoval na 3:1. Ve 42. minutě jsme hostům nabídli půldruhé minuty výhodu přesilové hry 5 na 3, ale dokázali jsme ji ubránit. Poté jsme nevyužili několik nadějných akcí na definitivní pojistku a tak udeřili hosté, když Kysela v 50. minutě využil svojí dorážkou z brankoviště závar hostí a snížil na 3:2. V závěru se hosté snažili o vyrovnání, zkusili i hru bez brankáře, ale do otevřené obrany unikla trojice z druhého útoku a zakončující Klemenc přidal do opuštěné branky pojistku na důležité i když pracně vybojované body.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Již od úvodu měli hosté hrající pouze v 11 hráčích lepší pohyb a častou střelbou zaměstnávali brankáře Petrů v domácí brance, který ale působil velmi jistě a držel šance týmu na dobrý výsledek. My jsme se dlouho nemohli dostat do tempa a herní pohody z předešlých zápasů. Ve druhé třetině jsme po dvou rychlých výpadech ze středního pásma otočili stav ve svůj prospěch a v úvodu třetí třetiny přidali třetí branku. Poté jsme si situaci sami zkomplikovali, když jsme si i z důvodu častých vyloučení nedokázali vytvořit trvalejší tlak a oslabeného soupeře dorazit čtvrtou brankou. Po snížení na 3:2 jsme na chvilku vypadli z role, ale tým opět podržel junior Petrů v brance a po záverečném gólu v power play jsme se mohli radovat ze zisku dalších důležitých bodů do vyrovnané tabulky.