Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 23. 11. 2014 od 17:00
3:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:5
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Dittrich M., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hornyš P., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Lukášek V., Drašnar T., Klemenc D., Šafář J., Kosina O., Drašnar J., Bohdanecký J., Tuček J.
Střelba: 24:38 Diváků: 120 Rozhodčí: Padevět - Zeman, Petr

Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v první minutě se do zakončení dostal Kostka, ale jeho střela se pouze otřela o tyčku Bernartovi branky. Do vedení jsme se dostali v úvodu 7. minuty, kdy jsme proměnili první přesilovku utkání poté, co Dittrichova střela od modré doplachtila až do domácí sítě. V 8. minutě si první ostrý zákrok připsal Lochman, když svojí lapačkou zlikvidoval střelu volného domácícho hráče v prostoru mezi kruhy. Také domácí tým dokázal svoji první přesilovku proměnit a v 16. minutě volný Daňo vyrovnával na 1:1.
V nástupu do druhé třetiny se i přes faul prodral do zakončení Dostál a v čase 20:07 strhl vedení na naši stranu. Ve 25. minutě bylo zase vyrovnáno po nešťastné situaci v oslabení, když si nahození před branku srazil Hornyš do vlastní branky. Ve 28. minutě jsme v přesilovce ostřelovali domácí branku, ale bez úspěchu. Poté jsme hráli další oslabení, do úniku se dostal Stříteský a po faulu Poláka si mohl svůj nájezd v klidu zopakovat. Nařízené trestné střílení proměnil povedeným bekendovým zakončením do horního růžku Bernartovi branky. Ve 39. minutě se ujala střela zápěstím v podání Dittricha, která zapadla přesně k protilehlé tyčce.
Dvoubrankový náskok po dvou třetinách mohl navýšit ve 47. minutě Dostál, ale jeho gólová střela byla do posunuté domácí branky a v následující minutě Klemenc zakončil svůj samostatný únik pouze do tyčky. V 52. minutě jsme domácím nabídli více než minutovou výhodu přesilové hry 5 na 3, ale bránící trojice Marša, Seidl a Stříteský odvedla výtečnou práci a tuto situaci ubránili. V 55. minutě tak přišel zákonitý trest a po rychlém výpadu ze středního pásma předložil T. Drašnar tutovku před branku, kterou Klemenc proměnil. Při zákroku si lehkou újmu na zdraví přivodil domácí brankář a nahradil ho Exner. Ani on ale nedokázal zabránit další brankové akci, když se v 60. minutě dokonce ve vlastním oslabení po závaru ve třetině dostal k zakončení volný Hubáček a zvyšoval na 2:6. Po ukončeném oslabení se k dorážce na brankovišti dostal Glos a 13 vteřin před koncem kosmeticky upravil konečný stav utkání na 3:6.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
V první třetině nám naše střelecká i herní převaha nebyla moc platná, jelikož jsme se nedostávali k dorážkám. Do rozhodujícího dvoubrankového trháku jsme se tak dostali až ve druhé třetině. Že mají novoměští dobré přesilovky jsme si byli vědomi a přesto jsme se nechali zbytečně vylučovat a stále tak domácí drželi ve hře. Za stavu 2:4 jsme v úvodu třetí třetiny neproměnili dvě vyložené šance a pak přestáli více než minutové oslabení ve třech, to byl zlomový okamžik utkání, které jsme pak relativně v klidu dovedli do vítězného konce. Ve středu se utkání hraje až od 18:30, tak zveme všechny příznivce na ZS, přijďte podpořit tým do boje o další body do tabulky.