Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 19. 11. 2014 od 18:00
4:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:11:10
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Dittrich M., Kostka V., Seidl T., Marša K., Souček D., Hornyš P., Hubáček J., Stříteský L., Dostál P., Bohdanecký J., Drašnar T., Klemenc D., Drašnar J., Kosina O., Lukášek V., Tuček J.

Střelba: 21:35 Diváků: 160 Rozhodčí: Padevět - Schánil, Jeřábek

Úvod utkání se nesl ve vzájemném oťukávání, kdy ani jeden tým nechtěl vyrobit nějakou chybu. Té první jsme se dopustili my, když jsme ve 3. minutě chybně střídali a hostům nabídli první přesilovou hru. V té si první jisté zákroky připsal brankář Lochman a nedovolil hostům dostat se do vedení. Až do 8. minuty si na své první vážnější zákroky počkal hostující Navrátil, a hned ho zachránila boční konstrukce branky. Ve 12. minutě se ke střele z pravého kruhu dostal zcela volný Kukal, jeho střela zazvonila o tyč a jelikož videorozhodčí v krajské lize nejsou, bylo rozhodnutí o uznání, či neuznání branky v moci pana rozhodčího a ten ukázal na středový kruh. Ve 13. minutě jsme dostali nabídku hrát takřka 2 minuty přesilovku 5 na 3, ale hosté ji ubránili. O vyrovnání se tak postaral v 19. minutě svojí dorážkou na brankovišti Hubáček.
Ve druhé třetině jsme během necelé minuty odskočili do dvougólového trháku. Nejdříve jsme po precizní Lukáškově teči Seidlovy střely dokázali využít přesilovku a za okamžik v útočném pásmu vybojoval kotouč Hubáček, předložil ho volnému Kostkovi a ten do horního růžku Navrátilovi branky zvýšil na 3:1. Poté si velké chvíle slávy užíval brankář Lochman, když hlavně jeho zásluhou se stav neměnil. Od 32. minuty jsme se totiž dopouštěli zbytečných faulů a až do konce třetiny nehráli v plném počtu. Hosté ale neproměnili ani 82 vteřin trvající přesilovku 5 na 3.
V závěrečné části se počet vyloučených již zmírnil a když už se konečně hrálo v plném stavu, tak jsme hostům zasadili asi rozhodující úder. Ve 47. minutě se nám povedla v útočné třetině kombinace na jeden dotek a do střílené nahrávky Seidla stačilo Lukáškovi nastavit hůl a zvýšit již na 4:1. Do konce zápasu jsme poté žádnou dramatickou zápletku nepřipustili a připsali si do tabulky další důležité body.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
V první třetině nás hosté napadali v hloubce třetiny a s tím jsme měli problém. Po jejich vedoucí brance jsme měli dlouhou přesilovku 5 na 3, kterou jsme sice neproměnili, ale po ní jsme se konečně dostali do hry a do konce třetiny i vyrovnali stav. Ve druhé třetině jsme v první půlce byli lepší a získali dvoubrankové vedení. Pak jsme se nechali zbytečně vylučovat a až do konce třetiny hráli takřka permanentně v oslabení. V těchto chvílích nás velmi podržel Lochman v brance, který veškeré šance hostí pochytal. Třetí dějství už bylo zase vyrovnanější, hosté se snažili o vyrovnání, ale to jsme jim v čele s výtečným gólmanem v brance nedovolili.