Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 12. 11. 2014 od 18:00
7:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:8
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 2:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Dittrich M., Marša K., Souček D., Kostka V., Seidl T., Stříteský L., Hubáček J., Šafář J., Dostál P., Drašnar J., Tuček J., Kudr J., Lukášek V., Drašnar T., Klemenc D.

Střelba: 42:30 Diváků: 125 Rozhodčí: Martinek - Brandejs, Antalík

V úvodu utkání jsme nechali tradičně rozchytat brankáře v domácí brance, kdy jsme pustili hosty do několika nebezpečných akcí. Brankář Lochman, ale nájezdům královédvorských odolal a tak udeřilo na druhé straně. Od modré se houštinou těl prokličkoval až před hostujícího brankáře Stříteský a střelou do horního růžku otevřel skóre utkání. V 7. minutě se při závaru hostující brankář dopustil vhození hole a nařízené trestné střílení ukázkově proměnil Dostál. Ve 13. minutě se úspěšný střelec dopustil chyby na obranné modré a vybídl k zakončení hostujícího Provazníka, který tváří v tvář s Lochmanem nezaváhal a snížil na 2:1. V další minutě Kostkovu střelu od modré Škop neudržel a pro dorážejícího Tučka již nebyl problém trefit odkrytou branku.
Ve druhé třetině jsme začali hosty přehrávat zlepšeným pohybem a i v oslabení si dokázali vytvořit střelecké pozice. Ve 25. minutě jsme se při vlastním oslabení dostali do úniku 3 na 1 a Tomáš Drašnar hostujícího brankáře zblízkosti překonal a zvýšil na 4:1. Hned po návratu vyloučeného hráče jsme šli dva sami na brankáře, ale ten Součkovu dorážku zázračně chytil do lapačky. Ve 30. minutě jsme dokázali využít přesilovku, když si od zadního mantinelu do střelecké pozice mezi kruhy vyjel nikým neatakován Klemenc a vsítil svoji premiérovou branku. Že dokážeme být nebezpeční i v oslabení se ukázalo ve 38. minutě, kdy se do rychlého výpadu dostala dvojice Hubáček, Dostál a druhý jmenovaný tečoval střílenou nahrávku přesně k tyčce bezmocného Škopa.
V úvodu třetí třetiny se při hře 4 na 4 prosadil opět Dostál a po snadné dorážce do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick. Ve třetím dějství již tempo hry logicky nebylo jako v předešlé třetině, ale do žádných dramatických akcí jsme hosty nepouštěli a střely ze vzdálenosti pohodově chytal Lochman a tak jsme si vcelku bezproblémově připsali tři důležité body do tabulky.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Výsledek po první třetině úplně neodpovídá dění na ledě, hosté se statečně drželi, ale v koncovce jsme byli o něco přesnější. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb a postupně ovládli ledovou plochu a pohlednými kombinacemi potěšili přítomné diváky. Třetí třetina se již víceméně dohrávala za stálé převahy domácího mužstva. Náznaky hostujících šancí spolehlivě likvidoval Lochman v domácí brance. Ke klidnému průběhu utkání také přispěla svým výkonem trojice rozhodčích.