Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 9. 11. 2014 od 17:00
5:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:9(navíc Drašnar T. (OT))
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Souček D., Marša K., Stříteský L., Seidl T., Špička J., Kostka V., Hubáček J., Šafář J., Dostál P., Lukášek V., Drašnar T., Klemenc D., Drašnar J., Tuček J., Kudr J.
Střelba: 39:31 Diváků: 170 Rozhodčí: Veselý - Bednář, Runštuk

První třetina utkání přinesla řadu střel a pološancí na obou stranách, ale nad střelci vyčnívali oba brankáři. V největší šanci se ocitli domácí ve 12. minutě, ale Lochmana od pohromy zachránila tyč. Ve druhé části hry ve 25. minutě trefili domácí další tyč v přesilovce 4 na 3 a vzápětí únik dvojice Klemenc, Stříteský zlikvidoval Luňák. Ve 28. minutě se již stav změnil, když po naší šanci se z protiútoku a následného závaru před brankou Lochmana zblízkosti prosadil Janoušek. Hned v následující minutě po pravém křídle pláchl Verner a střelou pod horní tyčku zvyšoval na 2:0. Ve 33. minutě nám domácí nabídli po dvou vyloučeních po sobě výhodu přesilovky 5 na 3 a tu jsme po střele Hubáčka z pravého kruhu dokázali využít a snížit na 2:1.
V úvodu třetího dějství jsme přestáli oslabení při vyloučení Seidla, ale po jeho návratu inkasovali branku, když se z ostrého úhlu trefil Hradecký. Ve 45. minutě jsme využili další přesilovku a snížili na 2:3, to Klemenc zpoza branky našel najetého Kostku a ten nedal Luňákovi šanci. Také domácí tým dokázal využít jednu z nabídnutých přesilových her, když v 50. minutě dostal luxusní nabídku před prázdnou branku Kodym a domácí opět vedli o dvě branky. Za několik vteřin se stav opět změnil, to pro změnu vyšachoval domácí obranu hostující první útok a Hubáček uklízel také do volné části branky. Naše snaha o vyrovnání byla zabržděna v 57. minutě po brance z hole Šejnohy, ke kterému se odazil kotouč po střele Hendricha od modré. Závěr zápasu si již domácí tým zkušeně pohlídal a žádné další zdramatizování stavu nepřipustil.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
S jedním z favoritů soutěže jsme sehráli v zásadě vyrovnané utkání, kdy jsme dlouho nemohli překonat domácího brankáře Luňáka. Po první bezbrankové třetině nám domácí před polovinou utkání odskočili po dvou slepených gólech do dvoubrankového trháku, který již nepustili. Domácí tým byl v produkvitě lepší a tak i přes statečný výkon celého mužstva v čele s brankářem Lochmanem jsme na vytoužený bodík nedosáhli.