Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 2. 11. 2014 od 17:00
8:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7(navíc Klemenc (OT))
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Souček D., Marša K., Lochman J., Kostka V., Špička J., Hubáček J., Šafář J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Klemenc D., Bohdanecký J., Tuček J., Lukášek V.

Střelba: 35:30 Diváků: 110 Rozhodčí: Veselý - Pošvář, Brandejs

V úvodu utkání nás hostující tým nachytal v nedbalkách. Již po 12 vteřinách hry chybu při rozehrávce v obranné třetině potrestal gólem Kollman a aby toho nebylo málo, tak hned po rozehrání se dorážkou prosadil Kadeřábek a v čase 0:25 vedli hosté dvoubrankovým náskokem. Do hry jsme se dostali v 8. minutě po přesilovkové brance Dostála, který zužitkoval Hubáčkovu nabídku zpoza branky. V 10. minutě si důležitý zákrok při přečíslení hostí připsal Lochman v brance domácích. A poté jsme se dočkali vyrovnání stavu, když po vyjetí zpoza branky do střelecké pozice přesně zamířil Hubáček. Vyrovnaná hra i stav vydržel do 18. minuty, až se hostující tým opět dostal do vedení, když po závaru ve třetině zůstal mezi kruhy volný Kollman a nechytatelně zavěsil.
Do druhé třetiny jsme si přinesli 3/4 minutovou přesilovku 5 na 3, ale bez využití a ukončenou vyloučením Kostky. Při hře 4 na 4 jsme se se ale dočkali vyrovnání stavu, když po pravém křídle unikl Tomáš Drašnar a svůj výpad brankově zakončil. Ve 25. minutě jsme otočili vývoj ve skóre, když Tuček vybojoval kotouč na útočné modré a poté ho předložil najíždějícímu Jakubovi Drašnarovi a ten nezaváhal. Navýšení náskoku měl na své holi Kostka, když po hybridním icingu dostal nabídku od Klemence, ale hostující brankář Dressler ho vychytal. Ve 32. minutě se do zakončení dostal Hubáček, brankáře hostí sice překonanal, ale jeho dělovka z levého kruhu pouze orazíkovala horní tyčku hostující branky. Ve 37. minutě byl vyloučen hostují Plecháč, ale vzápětí počet na ledě srovnal domácí Šafář. Při hře 4 na 4 jsme šli do přečíslení 3 na 2, ale neproměnili a vzápětí se do přečíslení 3 na 1 dostali hosté a po Kollmanově nabídce před prázdnou branku vyrovnával Vondrlík.
Ve třetí třetině jsme se ve 44. minutě dostali do vedení. když po vybojovaném puku u hrazení tečoval u první tyčky nad rameno brankáře kotouč Dostál. Hosty tato branka přinutila k aktivitě, ale po závaru v domácí třetině se do úniku dostal T. Drašnar a v 50. minutě zvýšil na 6:4. V závěrečné destiminutovce jsme hosty již k ničemu nepustili, naopak ještě navýšili skóre. Nejdříve se v 52. minutě po střele z kruhu trefil opět Tomáš Drašnar a svým třetím gólem v utkání zvyšoval na 7:4. Poté se prémiové branky v Třebechovickém dresu dočkal i Marša, který zužitkoval výhodu při signalizovaném vyloučení a stanovil tak výsledku konečnou podobu.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Halloween byl již v noci z pátka na sobotu, ale úvodní půlminuta zápasu byla v našem podání jak z horroru i v neděli. Po hrubých chybách jsme již po 25 vteřinách hry prohrávali 0:2. Poté jsme se přece jen herně zvedli, do hry nás dostala proměněná přesilovka a postupně srovnali se soupeřem krok jak do předváděné hry, tak i vývoji ve skóre. V závěrečné části jsme již byli lepším týmem a konečně dokázali také proměnit své šance a po zásluze si připsali tři důležité body do tabulky.