Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 26. 10. 2014 od 17:00
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3(navíc Kostka (5+OK))
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Lochman P., Souček D., Marša K., Lochman J., Kostka V., Špička J., Lukášek V., Hubáček J., Dostál P., Bohdanecký J., Tuček J., Lochman J., Drašnar T., Klemenc D., Drašnar J.

Střelba: 36:21 Diváků: 170 Rozhodčí: Pahulák - Votroubek, Pechánek

Do utkání jsme nastoupili bez řady zraněných hráčů, ale to vůbec neomluvá hráče, jak přistoupili k první třetině zápasu. Bez pohybu a důrazu jsme iniciativu přenechali hostům a ti po ledě doslova létali. Všude byli rychleji a zcela po zásluze se dostali do vedení. Ve 4. minutě se ke střele od modré dostal kapitán hostí Franců a po lehké teči obránce kotouč zapadl přesně do horního růžku Petrů branky. V 8. minutě se po chybě v našem obranném pásmu dostal zcela osamocen před brankáře Zelinger a měl spoustu času i na pohodové zakončení - 0:2. Následně byl vyloučen Lukášek, ale do největší šance se prodral Dostál. Jeho únik skončil pouze na betonech brankáře Bernarta. V závěru třetiny jsme přestáli další oslabení, ale chvíli poté se trefil z levého kruhu Glos a zvyšoval již na 0:3.
Do druhé třetiny nastoupil do domácí branky Lochman a celou periodu se v brance nudil. Hosty jsme zamkli v jejich obranné třetině a zvýšeným úsilím se snažili o snížení stavu. Dlouho jsme ale ztroskotávali na brankáři hostí, nebo se potýkali s nepřesnou koncovkou. Až ve 30. minutě jsme z pokračujícího tlaku po přesilovce vydolovali snížení, když se svým důrazem na brankovišti prosadil Lukášek. Blízko k další brance byl ve 37. minutě v další přesilovce Dostál, ale jeho střela pouze orazítkovala horní tyčku branky. Ve 39. minutě jsme hráli oslabení, Hubáček ve středním pásmu vybojoval puk a svůj výpad zakončil povedeným blafákem mezi nohy Bernarta.
V úvodu třetího dějství jsme dohrávali oslabení a poté se dlouho nemohli dostat do tempa. Hosté se soustředili na obranu a snahu o rychlé protiútoky. Naše optická převaha již nebyla tak výrazná jako v předešlé třetině a do výraznějších brankových příležitostí se nám dostat nepodařilo. Náznaky šancí pochytal brankář hostí, nebo byly zablokovány obětavě hrajícími hráči hostujícího celku. Ke změně výsledku již nevadla ani naše hra bez brankáře a po promrhané první třetině jsme ani z tohoto utkání body nezískali.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Již ve třetím zápase po sobě se nám hrubě nepovedla první třetina. Hosté hrající pouze na dvě pětky se rychle dostali do tempa a všude byli o krok dříve. Po změnách v sestavě jsme druhou třetinu zcela ovládli, o čemž svědčí naše střelecká převaha 17:2, ale vytěžili jsme z toho pouze dvě branky a snížení na 2:3. Ve třetí třetině již naše převaha nebyla tak výrazná a vyrovnat se již nepovedlo. Pouze bych se opakoval, musíme hrát po celých 60 minut, ne až od druhé třetiny.