Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 22. 10. 2014 od 18:00
2:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:5
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Souček D., Marša K., Kostka V., Hornyš P., Lochman J., Polák J., Hubáček J., Lukášek V., Bohdanecký J., Dostál P., Kudr J., Drašnar T., Klemenc D., Drašnar J., Šafář J., Tuček J.
Střelba: 33:22 Diváků: 80 Rozhodčí: Svoboda - Kubišta, Antalík

Již na sklonku první minuty byl přísně vyloučen Hornyš a domácí tým tuto výhodu zužitkoval ve vedoucí branku, když Krauseho střela z pravého kruhu propadla Tomášovi Petrů mezi rukou a tělem. V 6. minutě byli domácí blízko k potvrzení svého náskoku, ale jejich branka nebyla uznána z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti. Poté jsme se do gólové šance dostali konečně i my, ale Bohdaneckého střela skončila pouze v lapačce domácího Navrátila. Otřepané nedáš, dostaneš opět platilo, z protiútoku projel strnulou obranou ze středního pásma Petr a svůj výpad brankově zakončil. V 18. minutě byl blízko gólu Kudr, ale jeho střela z bezprostřední blízkosti pouze orazítkovala tyč domácí branky.
V první třetině byl domácí tým všude o krok dříve, to se od druhé části pozměnilo a sledovali jsme vyrovnaný hokej s naší snahou o zkorigování výsledku. Ve 23. minutě již byl Navrátil překonán, ale dorážka Tomáše Drašnara pouze olízla spojnici tyčky a břevna. Ve 26. minutě již domácí tolik štěstí neměli, to Hornyšovu střílenou nahrávku na najíždějícího Kudra tečoval do vlastní branky domácí obránce. Ve druhé desetiminutovce této třetiny jsme v pěti moc nehráli a tak jsme se museli spíše bránit, než pomýšlet na vyrovnání.
V závěrečné části jsme domácí tým zatlačili do obrany a přestříleli, ale do žádné extra šance se dostat nedokázali. Domácí trpělivě bránili svůj náskok a podnikali nebezpečné výpady, ale oba brankáři odvedli spolehlivý výkon a tak jsme se další branky nedočkali. K úspěchu nevedla ani naše závěrečná snaha při power-play.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
Stejně jako v minulém zápase jsme první třetinu prospali a nechali soupeře odskočit do dvoubrankového náskoku. Po přestávkové domluvě v kabině, jsme zvýšeným pohybem a napadáním rozehrávky v hloubi pole s domácími srovnali krok, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Spolehlivým výkonem se prezentoval junior Tomáš Petrů v brance a držel naše šance na dobrý výsledek při životě. Minimálně bod z dnešního utkání bychom si asi zasloužili, to ale musíme začít hrát již od úvodního vhazování a ne až za stavu 0:2.