Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 19. 10. 2014 od 17:00
2:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:9
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Seidl T., Marša K., Hornyš P., Kostka V., Souček D., Lochman J., Šafář J., Hubáček J., Kudr J., Bohdanecký J., Klemenc D., Lukášek V., Tuček J., Drašnar T., Drašnar J.

Střelba: 29:31 Diváků: 130 Rozhodčí: Padevět - Antalík, Brandejs

Do úvodní gólové šance se již ve 2. minutě dostal Bohdanecký, ale trefil pouze brankáře Krištofa. To hosté hned z první vážnější šance skórovali, chybu při střídání a následném propadnutí na modré čáře potrestal Pomichálek. Na sklonku 12. minuty byl střelec úvodní branky vyloučen, ale místo vyrovnání jsme viděli branku v domácí síti, když lacinou chybu při rozehrávce potrestal napadající Miškář. V té samé přesilovce se dokázali prosadit i domácí, to se na brankovišti prosadil svým důrazem třetí útok a Tuček procedil kotouč za brankovou čáru. V poslední minutě první třetiny jsme byli posláni do tří, a tuto nabídnutou výhodu hosté bleskově využili na zvýšení svého náskoku po klasické akci - vyhrané vhazování, střela, dorážka.
Druhá třetina byla ve znamení naší snahy o zkorigování výsledku, ale bez úspěšné koncovky. Naopak hostující první útok opět ukázal jak se má naložit s brankovou šancí a ve 33. minutě zvyšoval na 1:4 Kubišta. Po této brance se naše hra zcela rozpadla a hosté opanovali dění na ledě. Jen řada dobrých zákroků brankáře Lochmana a nepřesná koncovka hostí uchránila domácí tým od další pohromy.
Ve třetí části hry jsme sledovali opět vyrovnanou hru, ve které jsme nebyli horším týmem, ale z řady akcí se ujala pouze jedna. To ve 49. minutě při hře 4 na 4 střílenou Maršovu nahrávku usměrnil do branky Hubáček. V 55. minutě jsme měli také my výhodu 5 na 3, ale bez přesné střely a nahrávky, navíc ukončené ztrátou pásma a následným vyloučením. Zkušení hosté si závěr již v klidu pohlídali a připsali si druhé vítězství v soutěži.

Tomáš Luštinec, trenér mužstva:
O výsledku rozhodla první třetina, kdy soupeř proměnil své šance, které jsme jim nabídli, zatímco my jsme se v koncovce trápili. Ve druhé třetině jsme byli horším týmem a hlavně po inkasované brance na 1:4 jsme byli ve velkém útlumu. Ve třetí třetině se naše hra opět zlepšila a opticky jsme hru vyrovnali, ale neproměňujeme šance a to nás stojí body do tabulky.