Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 12. 10. 2014 od 17:00
8:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:5
Přesilovky: 4:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Marša K., Seidl T., Hornyš P., Lochman J., Souček D., Sedláček M., Lukášek V., Klemenc D., Drašnar J., Kosina O., Tuček J., Kudr J., Bohdanecký J., Stříteský L.

Střelba: 37:30 Diváků: 60 Rozhodčí: Vodička, Moravec

V závěrečném přípravném utkání jsme se dočkali konečně pocitu vítězství, které se ale nerodilo lehce a konečný výsledek je pro hosty lehce krutý.
V první části jsme se ujali vedení po přesilovkové akci Seidla a jeho povedenému bekhendovému zakončení. To ale bylo v této části hry z naší strany vše, co jsme předvedli a naopak jsme dovolili hostům otočit skóre ve svůj prospěch. Na 1:1 srovnával za zády obrany najetý Čtvrtečka v 16. minutě a hned v té následující přečíslení 3 na 2 využil Černík.
Do druhé třetiny jsme vstoupili i vinou zranění Kosiny v částečně pozměněné sestavě, ale hlavně o poznání aktivněji. Na 2:2 srovnával dorážkou na brankovišti Stříteský a hned za další minutu otočil stav v domácí prospěch Tuček, který zužitkoval nabídku Drašnara v přečíslení 3 na 1. O čtvrtou a pátou branku se postarala dvojice Bohdanecký - Klemenc, když v obou případech servíroval své nabídky Klemenc před prázdnou branku.
V závěrečné části hosté snížili na 5:3, když se ve 44. minutě svojí tečí prosadil opět Čtvrtečka. Záverečná pětiminutovka byla ale zcela v režii domácích, kteří postupně navyšovali skóre. Nejdříve zůstal sám před brankou Stříteský a zvyšoval na 6:3. Sedmou trefu do černého zajistila precizní teč Sedlovi střely od modré v přesilovce. V poslední minutě utkání jsme bleskově dokázali využít i další nabídku přesilové hry, když před brankou zůstal zcela nepokrytý Lukášek.

Přípravné období skončilo s bilancí tří proher na samostatné nájezdy a dnešním vítězství nad účastníkem KSM, s celkovým skóre 22:17. Nyní tedy už naostro, ve středu začínáme na ledě Dvora Králové.