Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 8. 10. 2014 od 18:00
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:6
Přesilovky: 2:3
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů T., Lochman P., Hornyš P., Kostka V., Seidl T., Marša K., Lochman J., Souček D., Hubáček J., Klemenc D., Lukášek V., Drašnar J., Drašnar T., Kosina O., Stříteský L., Šafář J., Tuček J.
Střelba: 33:25 Diváků: 70 Rozhodčí: Janovský - Řezníček, Mertlík

V dalším přípravném utkání jsme podali zatím nejhorší výkon, bez pohybu a nasazení s řadou nepřesností. Z nedostatku pohybu pramenily také fauly a ty domácí tým dokázal potrestat.
Po promrhané první třetině se v té druhé občas blýsklo na lepší hokejové časy a postupně jsme srovnali s domácími krok a také stav. Nejdříve využil přečíslení 2 na 1 Lukášek a snižoval na 1:2 poté v přesilovce zachytil domácí vyhození na modré Lochman a jeho střelu dorazil Stříteský. Do vedení 3:2 jsme šli ve 47. minutě po přesilovkové kombinaci a střele Tomáše Drašnara. Ve 49. minutě domácí s patřičnou dávkou štěstí vyrovnali, když Franců střela se odrazila od bránicích hráčů. V 57. minutě jsme opět šli do vedení, když v oslabení unikl Šafář a brankáře si vychutnal povedeným blafákem. Bohužel další zbytečný faul domácí potrestali a v 59. minutě srovnali stav na 4:4. I ve třetím přípravném zápase jsme tak viděli sérii nájezdů, a i tentokráte bez vítězství. Domácí byli v této disciplíně bezchybní, za hostující tým se dokázal prosadit pouze Tomáš Drašnar.