Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 5. 10. 2014 od 17:00
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:12(navíc Kostka (OT), Seidl (5+OK) - Pilař (OT), Král (5+OK))
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Petrů T., Hornyš P., Marša K., Seidl T., Kostka V., Sedláček M., Souček D., Šafář J., Hubáček J., Klemenc D., Drašnar J., Kosina O., Lukášek V., Bohdanecký J., Kudr J., Tuček J., Stříteský L.

Střelba: 30:25 Diváků: 70 Rozhodčí: Petr - Veselý, Rada

Odvetné přípravné utkání s tradičním soupeřem přineslo na rozdíl od choceňského zápasu řadu vyhrocených situací a o poznání pevnější obrany. Hosté se ujali vedení v 5. minutě, kdy se nadvakrát před brankou prosadil Knytl.
Ve druhé třetině se na ledě přiostřilo a viděli jsme řadu osobních soubojů a vzájemného osekávání. V plném počtu se moc nehrálo a oba týmy měly dostatek možností si vyzkoušet jak přesilovky, tak i oslabení. Ve vzácné chvíli, kdy se hrálo 5 na 5 jsme viděli srovnání stavu skóre, když se první branky v třebechovickém dresu dočkal Hubáček. Ve 35. minutě jsme při vlastní přesilovce inkasovali na 1:2, když ztrátu puku v rohu vlastní třetiny potrestal mezi kruhy volný Prachař. Ve 37. minutě vyrovnal při další přesilovce svojí dorážkou Drašnar, ale hned v další minutě se hosté dostali opět do vedení, když se kotouč odrazil od Prachaře mimo dosah juniora v brance domácích Tomáše Petrů. O rychlé vyrovnání se postaral po svém rychlém výpadu další junior v sestavě Dan Klemenc a i on si připsal první branku v třebechovickém dresu.
Ve třetí třetině se neopakovala střelnice z choceňského zápasu, kdy se po druhé třetině šlo do kabin také za stavu 3:3. Hra byla rozkouskována další várkou vyloučení na obou stranách a o největší rozruch se postarala dvojice Seidl, Král svojí boxerskou vložkou. Jelikož jsme v této části branku neviděli, tak si oba týmy opět vyzkoušely loterii samostatných nájezdů. V té se za domácí trefil pouze Klemenc, za hosty se prosadili Prachař a Krejza a tak si hosté odvážejí pomyslné dva body.