Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 1. 10. 2014 od 19:00
8:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Kostka V., Souček D., Marša K., Sedláček M., Drašnar J., Klemenc D., Lukášek V., Šafář J., Stříteský L., Kudr J., Bohdanecký J., Tuček J., Kosina O.
Střelba: 29:32 Diváků: 124 Rozhodčí: Munzar - Gregar, Lichtag

V choceňské mlze jsme sehráli úvodní přípravné utkání našeho týmu. Oba týmy nastoupily s několika absencemi v sestavě, ale na atraktivnosti utkání to neubralo, spíše naopak. Spousta gólů, pěkných kombinací, ale i neproměněných šancí se muselo přítomným divákům líbit.
Na úvodní branku domácího Pilaře L. ze 7. minuty odpověděl šikovně zpoza branky v 8. minutě Kudr. Ve druhé třetině se krátce po zahájení hry trefil Pochobradský a i na tuto branku jsme za chvilku dokázali odpovědět po brance Lukáška. Ve 35. minutě šli domácí opět do vedení, to nechytatelně gólmana Petrů prostřelil Prachař P. Naše odpověď zase netrvala dlouho a ve 37. minutě srovnával Bohdanecký. Třetí třetina přinesla nevídanou přestřelku, z které oba brankáři a ani trenéři moc radosti mít nemohli. Útoky se přelévaly ze strany na stranu a obě obrany moc nefungovaly. V úvodní dvouminutovce jsme zásluhou branek Drašnara a Stříteského šli do dvoubrankového vedení, ale to vyburcovalo domácí tým k náporu a ve 44. minutě bylo opět srovnáno. Ve 47. se vývoj ve skóre přesunul ve prospěch domácích, to na 6:5 brankově zakončoval Pilař M. Ani tento stav dlouho na tabuli nesvítil, na 6:6 zakončoval do prázdné branky v 53. minutě Šafář. V 54. minutě byl dost přísně vyloučen Kosina, ale byl to o místo v sestavě bojující Lukášek, který se v oslabení prodral do zakončení a opět strhl průběžné vedení na hostující stranu. Za domácí odpověděl v 58. minutě kapitán Pavel Prachař a ukončil střeleckou podívanou. V dovednostní soutěži po skončení 60 minut uspěl pouze domácí Šeda.