Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 15. 6. 2014 od 12:00
4:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:1:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Višňák B., Šimoníček J., Luštinec J., Kostka V., Luštinec P., Podzimek M., Smutný L., Stříteský L., Plíhal J., Tomášek F.
Do druhého zápasu nastoupili Třebechovičtí bez báze a ostychu. V tomto zápase se ukázalo, jak je hostující tým fyzicky i psychicky na tom lépe než domácí.
1.čtvrtina: hrálo se dlouho bez branek. V 11 minutě dává úvodní branku J. Luštinec s přihrávkou Šimoníčka 1:0. O pár sekund domácí srovnávají 1:1.
2.čtvrtina: 12 minuta a Smutný po přihrávce P. Luštince dává na 2:1. Domácí ihned odpovídají a srovnávají stav na 2:2.
3.čtvrtina: úvod patřil domácím a dávají branku na 2:3. 8 minuta a domácí zvyšují na 2:4 a to bylo ze strany domácích vše. 10 minuta, J. Luštinec přihrává Šimoníčkovi a ten snižuje na 3:4. O půl minuty později Stříteský přihrává P. Luštincovi a skóre upravuje na 4:4.
4.čtvrtina: ta už patřila hostujícímu celku. Kapitán Tomášek stahuje sestavu na dvě čtyřky. Tato taktika se vyplácí. Fyzicky odpadající domácí dostávají ve 4 minutě góla od Tomáška s přihrávkou J. Luštince 5:4. 5 minuta, Višňák přihrál Šimoníčkovi 6:4. 6 minuta, Višňák zvyšuje po přihrávce J. Luštince na 7:4. 8 minuta „smrtící“ pro domácí celek a J. Luštinec završuje svůj hattrick po přihrávce Višňáka na 8:4.
Aby se rozhodlo o vítězi tohoto dvojzápasu a tím i postupujícím, musel se zápas nastavit do tvz. „náhlá smrt“. Gólově rozjetí hosté v čase 2:33 střílí vítězný gól, šťastným střelcem Třebechovic Višňákem po přihrávce Kostky. Výbuch radosti na straně hostí a zklamání na straně domácích.
Nutno pochválit celé družstvo, ale velký den měl Jakub LUŠTINEC, který stál u všeho. HOŠI DĚKUJEM !!! Tímto vítězstvím Třebechovičtí postupují do barážového turnaje o účast v extralize pro rok 2015. Turnaj se koná v Poličce ve dnech 21. a 22. 6. 2014. Srdečně zveme Třebechovičáky, aby kluky přijeli podpořit v historicky nejúspěšnější sezoně in-line. Závěrem, tým Úhřetic mezi tuto elitu nepostoupil a z naší skupiny „sever“, postupují pouze Pardubice „B“ a Třebechovice. první zápas v sobotu se Sřída sport od 11.30 hod druhý zápas v sobotu s Nový Jičín od 20.30 hod třetí zápas v neděli s Eagles Chrudim od 13.30 hod