Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 8. 6. 2014 od 15:00
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Tomášek F., Višňák B., Šimoníček J., Luštinec J., Kostka V., Luštinec P., Stříteský L., Podzimek M., Plíhal J., Řezníček J.
1.čtvrtina: první minuta a z nenápadné akce domácích dostává brankář Lochman první gól 0:1. Druhé střídání a druhá střela od modré a Lochman pouští mezi nohama druhý gól. 0:2. 3 minuta a Višňák střílí přímo do brankáře. Další akce hostujícího celku, J. Luštinec nahrává před branku nekrytému Šimoníčkovi a tomu uniká puk pod hokejkou. V 9 minutě Lochman vychytává samostatný nájezd hostujícímu hráči. 10 minuta, z pravého kruhu střílí hostující hráč pod víko třebechovické branky a dává třetí gól 0:3. Třebechovičtí jsou skórem opařeni, protože domácí se dostali ke čtyřem střelám a z toho padli 3 góly.
2.čtvrtina: uběhly tři minuty a domácí tvrdě faulovali J. Luštince u mantinelu. Hosté za celou přesilovku atakovali domácího brankáře pouze 1x. 6 minuta a akce vystřižená jak z magazínu. Na jeden dotek P. Luštinec, J. Luštinec a Šimoníček nedává. 7 minuta a stejný faul na Stříteského. Hosté se dostali pouze k jedné střele J. Luštince, který střílí do brankáře. V 9 minutě opět stejný faul a další přesilovka hostujícího celku. V této přesilovce kapitán Tomášek, zadovkou před brankou hostí orazítkoval tyč. Před koncem čtvrtiny jsou vyloučeni hosté a domácí takticky hrají tak, aby přesilovku začali ve třetí čtvrtině.
3.čtvrtina: domácí začali přesilovkou ale branku dávají hosté. Kostka vypichuje puk, přihrává na rozjetého Šimoníčka a ten před brankou domácích zadovkou vybízí J. Luštince ke vstřelení prvního gólu hostí 1:3. 2 minuta Kostka střílí jedovatou střelu zpoza obránce a domácí gólman je pozorný. Další minuty ubíhají a Šimoníček se né a né trefit do soupeřovi branky a hned další faul na J. Luštince. Odehraná další přesilovka bez branek. 6 minuta a domácí unikají po pravé straně a dávají brankáři Lochmanovi další gól 1:4. 7 minuta a hosté tlačí Višňákem, který zaváží puk až před branku soupeře, kde přihrává puk Šimoníčkovi a ten z blízka nedává. 8 minuta Kostka střílí od modré, Podzimek doráží ale domácí brankář je na svém místě. 10 minuta a Podzimek střílí dalekonosnou střelu přímo do brankáře. Z protiútoku se domácí snaží, ale Lochman zabraňuje gólu. Útoky se přelévají z jedné strany na druhou.
4.čtvrtina: třebechovičtí stáhli hru na dvě formace. Hned v úvodu Podzimek ve skrumáži nedává branku a na druhé straně Lochman vychytal dělovku domácího hráče. 3 minuta P. Luštinec klasicky projíždí celou obranou a ve finále sám před brankářem domácích dává blafákem vedle. 5 minuta a J. Luštinec se ocitá sám před brankářem a nedává. Táž minuta a Kostka dostává trest a k překvapení všech, rozhodčí Karlík nařizuje trestné střílení. Domácí šanci na zvýšení chytili za pačesy a střílí další branku 1:5. 7 minuta a další trest pro hosty, ale ti jsou při chuti a Stříteským útočí na soupeřovu branku, marně. Z protiútoku domácí hráč mezi kruhy vystřelil a Lochmana nachytal nepřipraveného „na švestkách“ 1:6. Hosté měli ještě další šance, Kostkovi v dobré pozici bez přípravy „protekl“ puk pod hokejkou, Tomášek střílel přesně do lapačky domácímu brankáři. V závěru hosté byli oslabeni za příliš mnoho hráčů na ploše a tím dali domácím možnost k poklidnému ukončení zápasu.
Skóre zápasu neodpovídá vývoji hry. Hosté měli v brance Lochmana, který si vybral den „blbec“. Naopak domácí měli v brance reprezentačního brankáře Pavlíčka a ten měl zase den „D“ a vychytal hosty se vším všudy. V neděli 15.6.2014 se rozhodne na hřišti soupeře, zda-li budou Třebechovičtí hrát barážový turnaj o postup do in-line elitu.