Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 4. 5. 2014 od 17:00
5:9

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Dvořák J., Tomášek F., Višňák B., Plíhal J., Šimoníček J., Kostka V., Luštinec J., Luštinec P., Stříteský L., Podzimek M.
Třebechovičtí hráči vyjížděli k 3 zápasu na „led“ do Lomnice/Popelkou. Soupeř zdaleka nebyl tak lehký jak si hosté představovali což se projevilo v úvodu zápasu.
1. čtvrtina - již ve 3 minutě se stává osudnou pro brankáře Dvořáka, který nepodržel svůj tým a pouští lacinou branku 1:0. 4 minuta a J. Luštinec nastřeluje břevno domácí branky, aby tímto hned založil protiútok domácích 2:0. Hosté jdou do oslabení (Kostka). V tomto výborně zahraném oslabení Šimoníček v tváři v tvář brankářovi domácích nedává gól. V 11 minutě se hosté radovali z prvního úspěchu po ose Kostka, Šimoníček, Stříteský, který puk dorážel do branky 2:1. Gól do šatny dává Stříteský po výborném napadání Podzimka, který poslal prvně jmenovaného do samostatného úniku 2:2.
2. čtvrtina už vyzněla pro hostující tým. První přesilová hra hostí. Výměna puku mezi obránci P. Luštincem a Kostkou na modré čáře a Kostka mířenou střelou mezi betony, Třebechovice posílá do vedení 2:3. V 10 minutě hosté hrají opět přesilovku a z domácích hráčů si udělali stojící kužele. Trojice P. Luštinec, Stříteský a Višňák, jim nedala vůbec žádnou šanci a zvyšují na 2:4.
3. čtvrtina a hned v první minutě, měl nádherný zákrok, hostující brankář Dvořák. Na druhé straně Stříteský v úniku, nechal vyniknout domácího gólmana. V polovině 3. čtvrtiny vybojoval u mantinelu puk Višňák a vyslal Stříteského na branku, který nedal brankářovi šanci 2:5. Za minutu po té Plíhal nachází milimetrovou přihrávkou Višňáka a na tabuli svítí stav 2:6. O minutu déle byl zmatek před Třebechovickou brankou a domácí upravují na 3:6. Půl minuty před koncem čtvrtiny, nachází J. Luštinec rozjetého Višňáka a ten přesnou nahrávkou vyzval Šimoníčka ke skórování 3:7.
4.čtvrtina. V úvodu poslední části zápasu, hosté nedokázali vyhodit puk z vlastní poloviny a domácí dávají gól 4:7. Další přesilovka hostí a Kostka nechytatelnou střelou po asistenci J. Luštinec, P. Luštinec dává gól na 4:8. 8 minuta a domácí po závaru před hostující brankou snižují stav na 5:8 a chtějí zápas zdramatizovat. Tomu zabraňuje Šimoníček, který projel celým hřištěm a od půlky se ptá domácího brankáře „ kam ho chceš“ a nedává mu šanci 5:9.
Výborný výkon předvedl Lukáš Stříteský za 3 góly a 1 asistenci, výborné zákroky se střídaly se slabými u brankáře Dvořáka. Celý tým předvedl výbornou hru při oslabení -0 gólů a přesilovce-2 góly. To je pozvánka na dvojzápas, který se hraje v neděli od 15.00 hodin.